Tape Extensions bij Villa Capelli.

Bij Villa Capelli werken wij nu zelfs met 3 soorten Tape Extensions, GOED, BETER & ALLERBEST !!!!!! Het grote voordeel ten opzichte van de gewone hairextensions is dat de tape extensions  herbruikbaar zijn en onschadelijk voor je eigen haar.

 1* Standaard collectie Tape Extensions van Estee Paris: Deze standaard collectie van Estee Paris is betaalbaar maar zeker gemaakt van prachtig Indian hair. Keuze uit vele kleuren en lengtes.

2* HairTalk Tape extensions Plus voor Medische behandelingen : De HairTalk tape extensions zijn unique omdat deze er uitzien op de aanhechting als een hoofdhuidje waar de haartjes uitkomen (klein deel 3 xcm breed, 2cm hoog) Deze worden ook bevestigt door middel van een tape sticker die veel zachter is dan een gewone tape sticker. Wij gebruiken deze tape extensions voor onze klanten met haarproblemen zoals Alopecia. Om kleine kale plekjes te verbergen en weer meer volume en of lengte te geven. Deze zijn hand geknoopt en zien er uit alsof de haren uit de hoofdhuid komen. Heb jij Alopecia, dun wordend haar of kale plekken? Wij kunnen met de producten van Hairtalk jou weer een natuurlijke bos haar geven. met de gewone tape extensions is dit niet mogelijk want dan zullen de aanhechtingen zichtbaar blijven bij heel dun haar zoals alopecia. Wist je dat jou zorgverzekeraar een deel of geheel jou haarstuk vergoedt. Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars en kunnen voor jou de declaratie indienen voor een vergoeding

3* Exclusief ongekleurd Europees haar van Estee Paris: De tape extensions van deze exclusieve onbehandeld (niet gekleurd) Europees haar zijn vervaardigd van het mooiste europeese haar wat wereld wijd verkrijgbaar is. : Deze exclusieve lijn van Estee Paris is gemaakt van het zeldzame leverbare ongekleurde Europees haar. De haren zijn zijde zacht en flinter dun. Net zo dun als ons eigen Europese haar. Het kleuren assortiment is dan ook niet heel breed en ook niet standaard het zelfde. Wij zijn afhankelijk van de natuur kleuren die wij kunnen inkopen. Vooral de blond is erg zeldzaam waardoor we vaak maar een aantal tintjes hier van kunnen aanbieden. Op dit moment alleen de 30 cm op voorraad maar binnen kort ook de 40cm. Mocht jou haarkleur er bij zitten, garanderen wij jou dat je nog nooit zo’n mooie haarverlenging hebt gehad als deze exclusieve lijn van Estee Paris.

Tape Extensions Prijzen:

1* Standaard collectie Estee Paris:

30cm van 95,- voor 85,- per set van 10 stuks

40cm van 105,- voor 90,-per set van 10 stuks

50cm van 120,- voor 95,- per set van 10 stuks

2* HairTalk Tape Extensions adviseren wij bij klanten met haarproblemen en erg dun worden haar, met of zonder haarstukje:

30cm 99,- per pak set van 12 stuks

40cm 129,-per pak set van 12 stuks

50cm 159,- per pak set van 12 stuks

60cm 199,- per pak set van 12 stuks

3* Exclusief ongekleurd Europees haar van Estee Paris:

30cm 150,- per pak set van 10 stuks

40cm 190,- per pak set van 10 stuks ( binnen kort leverbaar)

  • Verwijderen Tape Extension 15,- per set van 10 stuks
  • Verwijderen en herplaatsen 30,- per set van 10 stuks
  • Verwijderen vd Tape Extensions 0,- bij aanschaf van een nieuwe set Tape Extensions.

Voor een volume behandeling heb je 2 sets van 10 stuks nodig, Voor een verlenging gemiddeld 4 sets van 10 stuks, dit is afhankelijk hoe dik jou eigen haar is.