Estee Paris Tape Extensions:

De Tape Extension van Estee Paris zijn van 100% Virgin Indian Remy haar. Dit houd in dat de haren van 1 hoofd afkomstig zijn die verwerkt word per kleur. Virgin haar is daarom van een bijzondere mooie kwaliteit. Met deze Tape Extensions kunnen wij een prachtige haarverlenging maken of een mooie volume behandeling. ( niet geschikt voor klanten met alopecia of andere medische haaraandoeningen) Voor klanten met een medische haaraandoening  gebruiken wij uitsluitend de Tape extensions van Hairtalk of haarwerken.

Voordelen van de Tape Extnsions van Estee Paris:

  •  Onschadelijk voor je eigen haar.
  •  Meerdere malen herplaatsbaar.
  •  Prachtige kwaliteit van het haar.

Prijzen Tape Extensions Estee Paris

30cm van 95,- voor 85,- per set van 10 stuks

40cm van 105,- voor 90,-per set van 10 stuks

50cm van 120,- voor 95,- per set van 10 stuks

  • Verwijderen Tape Extension 15,- per set van 10 stuks
  • Verwijderen en herplaatsen 30,- per set van 10 stuks
  • Verwijderen vd Tape Extensions 0,- bij aanschaf van een nieuwe set Tape Extensions.

Voor een volume behandeling heb je 2 sets van 10 stuks nodig, Voor een verlenging gemiddeld 4 sets van 10 stuks, dit is afhankelijk hoe dik jou eigen haar is.

 

HairTalk Tape haarstukjes:

HairTalk tape haarstukken (klein deel van een pruik), deze worden bevestigt door middel van een tape sticker. Je kunt voor boven op een haarstukje kiezen en deze nog opvullen met kleine haarstukjes (pruikdeeltjes) . Om kleine kale plekjes te verbergen of een groter deel van jou eigen haar te verbergen en volume en of lengte te geven. Deze zijn hand geknoopt en zien er uit alsof de haren uit de hoofdhuid komen. Heb jij Alopecia, dun wordend haar of kale plekken? Wij kunnen met de producten van Hairtalk jou weer een natuurlijke bos haar geven. Wist je dat jou zorgverzekeraar een deel of geheel jou haarstuk vergoedt. Wij hebben contracten met bijna alle zorgverzekeraars en kunnen voor jou de declaratie indienen voor een vergoeding.

HairTalk Tape Haarstukje

395., tm 495,- afhankelijk van de lengte van het haar.

HairTalk Tape Haarstukjes om bij te vullen (pruik deeltjes).

30cm 95,- per pak

40cm 120,-per pak

50cm 155,- per pak

60cm 198,- per pak

Voor het bijvullen kan geen ander merk haar of systemen worden gebruikt, dit gehele systeem is op elkaar afgestemd. Het is dus niet mogelijk om hairextensions hier bij te plaatsen!!!