Tape Extensions bij Villa Capelli.

Bij Villa Capelli werken wij alleen met de ALLERMOOISTE Tape Extensions . Het merk Estee Paris is dan ook ons oogappeltje waar onze klanten meer dan tevreden mee zijn. Het grote voordeel van Tape Extensions ten opzichte van de gewone keratine hairextensions is dat deze herbruikbaar zijn en onschadelijk voor je eigen haar. De Tape Extensions worden bevestigt door middel van een tape sticker. Wij gebruiken bij dit systeem dan ook geen warmte tang.

Tape Extensions Estee Paris, hebben wij in alle kleuren en 3 lengtes op voorraad. Mocht jij nog langer willen. Bijvoorbeeld 70cm. Dan kan dat. Wij bestellen dan  jou gewenste kleur en lengte. Deze Tape Extensions zullen dan voor jou gemaakt worden.  De haren zijn zijde zacht en glanzend. Je zult heel lang, heel veel plezier van jou haarverlenging hebben. Zeker als jij kiest voor de Tape Extensions van Estee Paris.

Tape Extensions Estee Paris Prijzen:

30cm: van 110,- voor € 95 per set van 10 stuks.

40cm: van 119,- voor €99,-per set van 10 stuks.

50cm: van 129,- voor € 105,- per set van 10 stuks.

  • Verwijderen Tape Extension 15,- per set van 10 stuks.
  • Verwijderen en herplaatsen 30,- per set van 10 stuks.
  • Verwijderen vd Tape Extensions 0,- bij aanschaf van een nieuwe set Tape Extensions.

Voor een volume behandeling heb je 2 sets van 10 stuks nodig, Voor een verlenging gemiddeld 4 sets van 10 stuks, dit is afhankelijk hoe dik jou eigen haar is.

 Liefs Team Villa Capelli