Vandaag weer bij Marie-Anne & Özlem voor nieuwe extensions, altijd weer erg gezellig en super fijn nieuw haar. Door Marie-Anne laat ik inmiddels al 10 jaar mijn haar doen, 10 jaar geleden kwam ze aan huis bij mij en gelijk had ik een klik met haar, zij begreep precies wat ik wilde en hoe fijn het is om wat langer en voller haar te hebben, vanaf het eerste moment dus enorm blij. Jaren later samen met Özlem in een prachtig pand in Hengelo, geweldig door zo hard werken en betrokken zijn een enorme stap vooruit, echt knap! Nu voor de tweede keer bij haar nieuwe salon Villa Capelli in Haaksbergen , je voelt je er gelijk thuis in het prachtige pand, wat een gastvrijheid door Özlem en Marie-Anne, top team , ik hoop hier nog vaak te komen en mee te genieten van hun enthousiasme. Dank jullie wel xxx

Jet uit Zwolle